>

Learn to lift - NIEUWE DATA's

Learn to lift clinics

Ik ben Bas Groot, personal trainer en fysiotherapeut met een grote affiniteit naar krachtsport. De komende weken heb jij de mogelijkheid om door middel van verschillende clinics jouw vaardigheden in de belangrijkste oefeningen binnen fitness te optimaliseren. Tijdens de clinics wordt er ingegaan op de basis techniek en verschillende varianten van de oefeningen, er zal stap voor stap worden opgebouwd naar de meest effectieve uitvoering. De clinics bevatten een stukje theorie maar verder zal er vooral veel praktische geoefend worden om de techniek eigen te maken en mogelijke obstakels aan te pakken. Het verbeteren van jouw techniek verminderd de kans op blessures en verhoogt de effectiviteit van je trainingen. Verbeter prestaties en daarmee jouw resultaten!  Er wordt gestreefd naar kwaliteit en persoonlijke aandacht. In kleine groepen (maximaal zes personen) zal ik de belangrijkste oefeningen en verschillende varianten hiervan behandelen. Het doel is een leuke en vooral leerzame middag waar jij nog jaren voordeel uit haalt.

 

De clinics worden gegeven bij Feelgoodclub Stedebroec. Dit betekend niet dat alleen leden mee kunnen doen, iedereen kan zich opgeven van beginners tot gevorderden.

  

Onderwerpen:

  1. Squats 10 Juni 
  2. Deadlifts 24 Juni
  3. Press 1 Juli
  4. Pull 8 Juli

 

Squats:

back squat, front squat, goblet squat, split squat, lunges, bulgarian split squat.

Press:

bench press, dumbbell chest press, push up, overhead press, dumbbell shoulder press.

Deadlifts:

conventional deadlift, romanian deadlift, sumo deadlift, single leg deadlifts.

Pull:

chin up, pull up, bent over barbell row, dumbbell row, chest supported row.

 

Aanvang 13:15

Duur: 90 minuten

Kosten: 19,50 per clinic.

Deelnemers: maximaal zes

 

Wil jij je inschrijven of heb je vragen? Stuur mij een privébericht of neem contact op met Feelgoodclub Stedebroec tel: 0228513700 of info@feelgoodclubstedebroec.nl

 

Tot dan!

Bas Groot